Viden, udvikling og samvær
4690 HaslevVælg område
Vis underviser
Kåre Johannesen
Ledige pladser

Historie og Historier

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Alle eventyr er gode historer – og al historie er en lille smule eventyr. I dette foredrag causeres over forholdet mellem historiske fakta, og fiktionens skildringer af historiens velkendte personligheder. Romaner, film og TV-serier har alle dage taget udgangspunkt i en genkendelig historisk virkelighed, og det er meget ofte herfra, de fleste af os henter vores forståelse af både Danmarks- og Verdenshistorien.

Under oplægget bliver der taget forsvarligt fat i nakkeskindet på en række velkendte historiske skikkelser, der alle har dét til fælles, at de også har optrådt i fiktionen. Her kan man bl.a. møde Christian II, Svend Poulsen Gønge, Den Røde Baron, og gangsterparret Bonnie & Clyde. Der er lagt an til en både tanke- og lattervækkende aften med fokus på, hvordan fiktionen former forståelsen af vores fælles fortid.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-04-2021, kl. 15:00

Ugedag Mandag
Holdnr211-884
Adresse Grønnegades Kaserne
Grønnegade 10
4700 Næstved
LokaleMusikstalden
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

12-04-2021 Mandag 15:00  -  17:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.