Viden, udvikling og samvær
4690 HaslevVælg område
Vis underviser

Underviser

AOF Sydvest Sjælland
Ledige pladser

Samsø - 1 dags Smag på øen

Ved spørgsmål ring til 21 13 01 02

Tag med på denne dejlige 1 dags tur til Samsø. Vel ankommet til Samsø, venter vores guide, som skal følge os hele dagen på øen. Under overfarten til Samsø serveres morgenkomplet.
Vi starter opholdet med en rundtur på Sydøen, vi passerer Nørreskifte, Ørby, Brattingsborg Gods, Kolby og Samsø Syltefabrik. Efter ankomst til Permelille, der er øens højst beliggende by, besøges Svanegaarden fra 1877, hvor Samsø Gårdbutik holder til. Der vil her også være ølsmagning fra Samsøs lokale bryggeri, der bydes på smagsprøver af snapsen "Hal Eller", og smagfulde lokal produceret saft. Der bliver også tid til at kigge rundt i den 500 m2 store gårdbutik, inden vi begiver os videre. Efter Permelille kører vi gennem Tranbjerg, og rundt på den sydvestlige del af øen.
Frokosten nydes på et af de lokale spisesteder der bruger lokale råvarer som basis for deres produkter.
Om eftermiddagen skal vi se Nordøen, vi passerer flere af øens 22 idylliske landsbyer, bl.a. Kanhave Kanalen, Stauns Fjord samt det smukke gadekær i Nordby.
Efter turen på Nordøen skal vi besøge den gamle butik "Smagen af øen" i Ballen, her skal vi smage "frisker for årstiden", en Samsø specialitet, samt nyde en god kop kaffe på lokalt ristede kaffebønner. Har man lyst, kan der smages på lokal snaps og likør fra øens producenter. Efterfølgende spadseres gennem Ballen og turen afsluttes i Baghuset, der er en hyggelig livsstilbutik med bl.a. lokal brugskunst. Her bydes på en sidste smagsprøve fra en lokal producent. Herefter forlader vi Samsø med færgen, hvor vi spiser aftensmad om bord inden vi ankommer i Kalundborg.
Prisen inkluderer: Bustransport i moderne turistbus, kaffe i bussen, færge Kalundborg - Samsø tur/retur, guide, kaffe/te + morgenkomplet på færgen (udrejse), frokost og diverse smagsprøver (drikkevarer til frokost for egen regning),
Bindende tilmelding

Hold 7721117028

Start Lørdag 8. maj 2021
Pris Kr. 995
Bus: kl. 7.05 Ringsted Station, kl.7.25 Sorø Hallen, kl. 7.45 Slagelse Busterminal
Hjemkomst Ringsted Station kl. ca. 20.35

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-05-2021, kl. 07:15

Ugedag Lørdag
Holdnr7721117032
Adresse Busopsamling iflg. aftale
.
LokaleIflg. aftale
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Sydvest Sjælland

Kursusdage

08-05-2021 Lørdag 07:15  -  19:40

Faktaoplysning

Bemærk Bus: kl. 7.05 Ringsted Station, kl.7.25 Sorø Hallen, kl. 7.45 Slagelse Busterminal Hjemkomst Ringsted Station kl. ca. 20.35

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.