Viden, udvikling og samvær
4690 HaslevVælg område
Vis underviser

Underviser

AOF Næstved & Susålandet
Ledige pladser

Arbejdermuseet, Torvehallerne og rundtur i Københa

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Arbejdermuseet, Torvehallerne og rundtur i København

Arbejdermuseet er et kulturhistorisk museum i København. Museet formidler udviklingen i arbejdernes hverdagsliv og arbejdsvilkår og arbejderbevægelsens historie fra 1870 og frem til i dag. Vi kommer rundt i en tidslomme af arbejderhistorien med vores egen guide, som er med til at give et indblik i hverdagen og vilkårene på den tid. Der bliver også tid til et besøg i museets butik. Besøget sluttes af med frokost i Café og Øl-Halle, i kælderen. I de historiske lokaler vil vi få hjemmelavet smørrebrødsbuffet og en genstand. Restauranten sætter en ære i at lave mad som i de gode gamle dage. Brødet er nybagt. Stjernesilden er marineret i øl etc.. Alt bliver tilberedt fra bunden og der er garanti for du går mæt derfra.
Når vi er dejlig mætte, er der mulighed for at besøge Torvehallerne inden vi sammen med vores guide, står på bussen og kommer ud og rundt på Holmen, hvor vi vil hører om dens historie og de mange planer der er for området. Turen afsluttes med kaffe/the og dejlig kage i Broens Gade Køkken, hvor du samtidigt har mulighed for at kikke ind på København.

Bindende tilmelding

Vigtigt: Ture med flere opsamlingssteder:
Angiv ønsket opsamlingssted ved tilmelding.

A = Parkeringspladsen i Rådmandshaven
B = Sct. Jørgen Park v/Tanken

Lørdag den 15. maj 2021 Vælg opsamlingssted:
A: Rådmandshaven p-plads kl. 08.15-18.10
B: Sct. Jørgens Park v/Tanken kl. 08.05-18.20

Hold nr. 211-986 Pris kr. 895,-

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-05-2021, kl. 08:15

Ugedag Lørdag
Holdnr211-986
Adresse Rådmandshaven
Parkeringspladsen
4700 Næstved
LokaleParkeringsoladsen
Holdtimer10
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

15-05-2021 Lørdag 08:15  -  18:10

Faktaoplysning

Forudsætninger Vigtigt: Ture med flere opsamlingssteder: Angiv ønsket opsamlingssted ved tilmelding. A = Parkeringspladsen i Rådmandshaven B = Sct. Jørgen Park v/Fakta

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.