Viden, udvikling og samvær
4690 HaslevVælg område
Vis underviser
Cathrine Hedager Ostenfeld Rasmussen
Ledige pladser

Skriften på væggen - om graffitikunstens forhold t

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Skriften på væggen - om graffitikunstens forhold til navne, bogstaver og skrift
Graffitikunstens rødder i graffitikulturen giver den et helt særligt forhold til ord, skrift og typografi. På denne byvandring dykker vi ned i det at skrive sit navn på gaden, og hvordan graffitikunstnere har udviklet det som kunstnerisk stilart.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-05-2021, kl. 15:00

Ugedag Onsdag
Holdnr211-663
Adresse Næstved Station
Foran stationsbygningen
4700 Næstved
LokaleForan stationsbygnin
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

19-05-2021 Onsdag 15:00  -  17:00

Faktaoplysning

Forudsætninger Byvandringer i Næstved Kunstby Kom med på tur i Næstved Kunstby og bliv klogere på en helt særlig del af Næstveds historie samt kunst- og kulturliv. På otte forskellige byvandringer guider kunsthistoriker Cathrine Rasmussen dig rundt i det helt særlige udendørs kunstprojekt skabt af Næstved Ungdomsskole. Byvandringerne har hver deres tema, og man kan således deltage i én eller flere (eller dem alle). Det kan ske at nogle af de samme værker går igen på vandringerne, men i så fald altid ud fra en

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.