Viden, udvikling og samvær
4690 HaslevVælg område
Vis underviser

Underviser

Mette Illianna Turms Tlf 40583914 mette.turms@gmail.com www.metteturms.dk www.parterapikobenhavn.dk facebook.com/metteturms Mette har været selvstændig i over 13 år og arbejder som psykoterapeut, parterapeut og stressbehandler, og har klinikker i Faxe, Roskilde, Næstved og København. Ud over terapien afholder Mette foredrag, kurser og workshops : " Fra stress til overskud", "Mindfulness ", "Kommunikation og konfliktløsning" samt " Coaching" og "Styrk din selvtillid". Mettes uddannelsesmæssige baggrund er centreret omkring sammenhængen mellem psyken, hjernen og kroppen. Hun er uddannet Organisk Psykoterapeut fra Akademiet for Psykoterapi, Parterapeut, Tankefeltterapeut, Chok/Traumeterapeut, Stress release terapeut, Stress coach og Mindfulnessinstruktør, og har derudover adskillige kurser i f.eks. : sorg og krise, neuropsykologi og psykiatri mm. Mette har gennem hele livet arbejdet med vejledning og udvikling af andre mennesker i forskellige regi. Hun har flere års erfaring som leder i kommunale institutioner. Derudover har hun været ansat som stress coach i et privat rådgivningsfirma, hvor rådgivningen omhandlede stress og trivsel for ledere og medarbejdere i andre private virksomheder. Hun har erfaring som freelance konsulent med kompetenceudvikling for jobcentre, og har desuden virket som konsulent for kommuner ift. coaching af borgere eller medarbejdere ved kommunen samt ifbm. forskellige projektforløb. Endelig har hun arbejdet som kommunal vejleder for sindslidende, kronisk syge og for mennesker med erhvervet hjerneskade. Mette er en dedikeret underviser og formidler og har undervisningserfaring fra job som gæsteunderviser på Køge handelsskole, Holistisk sommerhøjskole, HK, private virksomheder og har desuden undervist fast på dag -og aftenskole gennem de sidste 4 år. Når Mette afholder kurser, er de alle bygget op om power points, der i et letforståeligt og enkelt sprog gør rede for teorierne bag emnerne, et undervisnings materiale der udleveres til kursisterne, så det bliver nemmere selv at følge op på kurset hjemme. Alle Mettes kurser indeholder desuden også mange forskellige øvelser, hvor kursisterne får mulighed for at afprøve teorien i praksis, så de på denne måde får nemmere ved at forstå og kunne bruge de forskellige redskaber. Via sin mangeårige erhvervserfaring i forhold til vidt forskellige regi, kommer Mette med mange praksis eksempler, der uddyber, forklarer og levendegøre undervisningen. Mettes positive udstråling og evne til at lytte til den enkelte kursist samt evne til at holde fokus ift. det faglige gør, at man efter et kursus, virkelig føler man har fået nogle brugbare redskaber med hjem.

Læs mere

Mette Turms
Ledige pladser

Meditation, mindfulness, yoga og energi øvelser

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Meditation, mindfulness, yoga og energi øvelser
Træn din hjerne, krop og psyke og få et energiboost der skaber glæde i dit liv!

Du træner kroppen, så du opnår afspænding, styrke og velvære, men træner også din hjerne, så du får mentalt overskud og føler mere balance, effektivitet og livsglæde.
Undervisningsprogrammet består af:
" Meditation
" Mindfulnessyoga
" Qi Gong
" Åndedrætsteknikker
" Mindfulness øvelser
" Hjertekohærens hjernetræning
" Bindevævsøvelser
" Visualisering
" Awareness øvelser

Metoderne giver dig:
" En sundere hverdag
" Dyb afspænding og velvære i kroppen
" Mindre stress
" Mere overskud til dig selv og andre
" Dybere åndedræt og større indre ro
" Mere energi og livsglæde
" Forbedret koncentration og effektivitet
" Mere nærvær i hverdagen
" Et afbalanceret nervesystem

Træningen er baseret på den nyeste forskning indenfor neuropsykologi og fysiologi, og omhandler effektive teknikker med fokus på sundhed og trivsel.
I følge sundhedsstyrelsen har "meditation, visualisering og yoga vist sig, at kunne modvirke negative effekter af stress på bl.a. hormonsystemet, immunsystemet, hjertekar systemet og desuden give en følelse af velvære, livsglæde, overskud, social trivsel og forbedrede indlæringsevner".

Har du lyst til på alle måder at blive en lettere og gladere udgave af dig selv, og opleve en dyb følelse af vitalitet, så kom og afprøv alle de mange forskellige øvelser.
Øvelserne er enkle og kan i løbet af få minutter give dig en dyb afspænding i kroppen, klarhed i tankerne og en følelsesmæssig bedre balance, så du lettere kan håndtere hverdagens mange opgaver og krav.
I forløbet får du desuden en konkret viden om, hvordan tanker, følelser og krop hænger sammen, og hvordan man derfor nemmest regulerer sit nervesystem og skaber mentalt og fysisk overskud.

Holdet er for både nybegyndere og øvede og kræver intet forhåndskendskab.
Tag løst behageligt tøj på og medbring desuden en måtte og eventuelt et tæppe til træningen og meditationen.
Underviseren Mette Turms har en mangeårig erfaring indenfor krop og bevægelse som kropsterapeut og Mindfulness instruktør, og har specielt beskæftiget sig med stresshåndtering for private, virksomheder og kommuner.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-05-2021, kl. 10:30

Ugedag Søndag
Holdnr211-170
Adresse H. C. Andersensvej
HC Andersensvej 24
4700 Næstved
LokaleSamlingssalen
Holdtimer8
Antal mødegange4
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

30-05-2021 Søndag 10:30  -  12:30
06-06-2021 Søndag 10:30  -  12:30
13-06-2021 Søndag 10:30  -  12:30
20-06-2021 Søndag 10:30  -  12:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.