Viden, udvikling og samvær
4690 HaslevVælg område
Vis underviser

Underviser

Mette Illianna Turms Tlf 40583914 mette.turms@gmail.com www.metteturms.dk www.parterapikobenhavn.dk facebook.com/metteturms Mette har været selvstændig i over 13 år og arbejder som psykoterapeut, parterapeut og stressbehandler, og har klinikker i Faxe, Roskilde, Næstved og København. Ud over terapien afholder Mette foredrag, kurser og workshops : " Fra stress til overskud", "Mindfulness ", "Kommunikation og konfliktløsning" samt " Coaching" og "Styrk din selvtillid". Mettes uddannelsesmæssige baggrund er centreret omkring sammenhængen mellem psyken, hjernen og kroppen. Hun er uddannet Organisk Psykoterapeut fra Akademiet for Psykoterapi, Parterapeut, Tankefeltterapeut, Chok/Traumeterapeut, Stress release terapeut, Stress coach og Mindfulnessinstruktør, og har derudover adskillige kurser i f.eks. : sorg og krise, neuropsykologi og psykiatri mm. Mette har gennem hele livet arbejdet med vejledning og udvikling af andre mennesker i forskellige regi. Hun har flere års erfaring som leder i kommunale institutioner. Derudover har hun været ansat som stress coach i et privat rådgivningsfirma, hvor rådgivningen omhandlede stress og trivsel for ledere og medarbejdere i andre private virksomheder. Hun har erfaring som freelance konsulent med kompetenceudvikling for jobcentre, og har desuden virket som konsulent for kommuner ift. coaching af borgere eller medarbejdere ved kommunen samt ifbm. forskellige projektforløb. Endelig har hun arbejdet som kommunal vejleder for sindslidende, kronisk syge og for mennesker med erhvervet hjerneskade. Mette er en dedikeret underviser og formidler og har undervisningserfaring fra job som gæsteunderviser på Køge handelsskole, Holistisk sommerhøjskole, HK, private virksomheder og har desuden undervist fast på dag -og aftenskole gennem de sidste 4 år. Når Mette afholder kurser, er de alle bygget op om power points, der i et letforståeligt og enkelt sprog gør rede for teorierne bag emnerne, et undervisnings materiale der udleveres til kursisterne, så det bliver nemmere selv at følge op på kurset hjemme. Alle Mettes kurser indeholder desuden også mange forskellige øvelser, hvor kursisterne får mulighed for at afprøve teorien i praksis, så de på denne måde får nemmere ved at forstå og kunne bruge de forskellige redskaber. Via sin mangeårige erhvervserfaring i forhold til vidt forskellige regi, kommer Mette med mange praksis eksempler, der uddyber, forklarer og levendegøre undervisningen. Mettes positive udstråling og evne til at lytte til den enkelte kursist samt evne til at holde fokus ift. det faglige gør, at man efter et kursus, virkelig føler man har fået nogle brugbare redskaber med hjem.

Læs mere

Mette Turms
Ledige pladser

Mindfulness i naturen - Skovbad

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Mindfulness i naturen
Tag et skovbad og få overskud og indre ro!
Få en skøn tur i vidunderlige omgivelser, og få afprøvet mange forskellige enkle metoder, som på ganske kort tid giver en dyb afspænding i kroppen, klarhed i tankerne og en følelsesmæssig bedre balance.

Skovbad er et udtryk fra mindfulness, som betyder at man er nærværende og bruger alle sine sanser, når man opholder sig i skoven. Det kan både omhandle en gåtur, en meditation hvor du sidder eller ligger samt opmærksomheds øvelser, hvor du fokuserer intensivt på det du sanser omkring dig, eller det du mærker indeni.

Naturen har en stor betydning for os mennesker, og mindfulness udenfor er derfor langt mere effektivt og giver hurtigere energi, indre ro og det nærvær som er hensigten.
Forskning viser at både mindfulness og naturen har en meget positiv påvirkning på os mennesker.

Ophold i naturen:
" Booster immunsystemet
" Øger det samlede energiniveau
" Mindsker stress, angst, depression og vrede
" Forbedrer søvnen
" Sænker blodtryk og blodsukkerniveau
" Forbedrer koncentration og hukommelse
" Hæver smertetærsklen
" Har en positiv indvirkning på hjerte-kar systemet

Mindfulness sikrer dig:
" Mindre stress og større overskud
" Øget balance og livsglæde
" Dyb afspænding og velvære i kroppen
" Forbedret koncentration og effektivitet
" Dybere åndedræt og større indre ro
" Nærvær i hverdagen
" Rummelighed over for dig selv og andre
" Opmærksomhed på det liv, du lever lige nu

Undervisningen ude i skoven har lige pt også den fordel, at vi her kan holde afstand, selvom vi er flere der deltager.

Du får arbejdet med både krop og psyke via:
" Meditation
" Åndedrætsteknikker
" Bevægelsesmeditation
" Nærværsøvelser
" Mindfulness yoga
" Sanseøvelser
Alle øvelser kan både anvendes udenfor i naturen såvel som indenfor. Øvelserne er enkle og lette, så alle kan være med, og det kræver ikke på forhånd kendskab til mindfulness. Vi tager kun på kortere ture, så det kræver heller ikke, at du skal have kondition til en maraton.

Dato: 3 søndage fra kl.13 - 14.30.
Sted: Ladby Skov, Ladbyvej 46, 4700 Næstved - vi mødes på parkeringspladsen ved kirkeruinen

Undervisningen foregår hver gang udenfor i skoven, og vi tager af sted næsten uanset vejret, så sørg for tøj efter vejret. Man bliver hurtigere kold, når man sidder stille og slapper af, og der kan være skygge, hvor vi går eller sidder.
Bliver vi nødt til at flytte undervisningen pga. af vejret, får du selvfølgelig undervisningen en anden weekend.
Medbring: liggeunderlag, feltstol eller et regnslag til at sidde/ligge på. Eventuelt også et tæppe.

Få enkle metoder der giver ny energi og balance for krop og sind

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-05-2021, kl. 13:30

Ugedag Søndag
Holdnr211-171
Adresse Saltø Skov v/ Ishuset,
Karrebækvej v Borgnakke
4700 Næstved
LokaleBorgnakke
Holdtimer8
Antal mødegange4
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

30-05-2021 Søndag 13:30  -  15:00
06-06-2021 Søndag 13:30  -  15:00
13-06-2021 Søndag 13:30  -  15:00
20-06-2021 Søndag 13:30  -  15:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.