Viden, udvikling og samvær
4690 HaslevVælg område
Vis underviser

Underviser

Jeg har altid interesseret mig for den menneskelige psyke. Men rejsen, indsigten og forståelsen for tankens kraft blev først for alvor vakt for 25 år siden. Dengang havde jeg en meget dramatisk fødsel af min datter og et efterfølgende kraftigt udbrud af leddegigt. Det var en tid med både stærke smerter og stærke følelser - en tid som gav mig indsigter i mit eget sind og i mine tanker. Det blev til et studie på Skolen for Kropsterapi og Afspænding. Samtidigt blev det springbrættet til en lang karriere som selvstændig kunstner. Det er blevet til en næsten 25-årig forelskelse i kunsten, hvor jeg gennem alle årene har undervist og faciliteret personlig udvikling igennem kunsten. De seneste år er det dog blevet tydeligere og tydeligere, at jeg ville hellige mig det terapeutiske arbejde fuldstændigt. Her blev hypnosetarapien et naturligt valg. Og når jeg kigger på både min egen personlige erfaring, mine klienters udvikling og forskningsresultater inden for hypnose, er det tydeligt at se, at uanset hvor du befinder dig lige nu, er der altid en vej henimod at få det bedre. Jeg ønsker for dig, at du på egen krop og sind finder den helbredende mentale og fysiske styrke, jeg selv fandt, og som jeg ved, du har i dig. Jeg glæder mig til at møde dig! Kærlig hilsen Pernille Josephine Franseska Struer Lidt mere om mig og min terapi: https://www.changehypnose.dk/ Lidt mere om mig og min kunst: http://pernillestruer.dk/om/ https://docplayer.dk/17653505-Pernille-struer-tekster-af-bente-hammershoey.html http://pernillestruer.dk/om/ http://kongehuset.dk/nyheder/uddelinger-fra-hkh-prinsgemalens-fond

Læs mere

Pernille J. F. Struer
Ledige pladser

Hypnose - Nårhh er det bare det!

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Hypnose - Nårhh er det bare det!


Og ja Hypnose ER en meget enkel og simpel metode til at skabe ekstraordinært gode resultater. Samtidigt er det en langt mere tryg, enkel og lige til teknik, end underholdningsbranchen ynder at fremstiller den.

Hypnose er faktisk så hverdags almindeligt at vi alle går ind og ud af hypnose mange gange på en dag. Når du f.eks har fået et blåt mærke i løbet af dagen, uden at vide hvordan du har fået det. Skyldes det, at du har haft din opmærksomhed og din koncentration fokuseret på noget andet, der har optaget dig så meget, at det kan betegnes som en trance tilstand. Altså nøjagtigt den samme tilstand du befinder dig i under hypnose.

Med hypnose, kan du aktivt træne dit sind til lettere at opnå de mål du måske længe har haft. Du har med stor sandsynlighed hidtil kun brugt dit bevidste sind til at opnå din forandring. Og da dit bevidste sind er en meget lille del af dit sind, kan det være en ret så krævende opgave. Dit underbevidste sind har lang mere kapacitet, så ved både at bruge dit bevidste og dit underbevidste sinds evne til forandring, booster du virkelig dit sinds mulighed for at opnå succes.

Kom og hør mere om hvad hypnose og det hypnotiske sprog kan gøre for dig. Alle der ønsker det, kan lære at hypnotisere sig selv og gøre brug af det underbevidstes potente styrker, når det gælder forandringer.

Foredraget slutter af med guidet fælles hypnose.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-04-2021, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr211-903
Adresse Grønnegades Kaserne
Grønnegade 10
4700 Næstved
LokaleMusikstalden
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

22-04-2021 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.