Viden, udvikling og samvær
4690 HaslevVælg område
Vis underviser
Mannah Guldager
Ledige pladser

Astrologi som personlig udviklings værktøj

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Tror du på astrologi? Egentlig et helt overflødigt spørgsmål, når vi erfarer at stjernetegn og tolkninger passer på os. Tvillingen der ikke selv synes han passer i nogen kategori, kan udmatte et selskab med sine mange spørgsmål, og tyren der ikke kan forholde sig til abstraktionen af himmelrummet, holder gerne fast i sine jobs i årtier. Men hvad nu, når de klassiske stjernetegns beskrivelser ikke passer på en person? Løven der bestemt ikke har lyst til at blive set, og fisken der på ingen måde er spirituel?

På denne aften kan du møde astrolog Mannah Guldager. Her vil hun forklare hvordan dit månetegn er af høj betydning - og hvordan din "pluto-generation" også er det. Dit stjernetegn er ifølge denne forståelse netop det, du er her for at lære mere om. Du vil introduceres til hvordan astrologi kan anvendes terapeutisk. Hvis Mannah må bruge dit horoskop undervejs, bedes du skrive: din fødselsdag, år, tidspunkt og sted. Mannah vil ikke udlevere noget pinligt om dig, men ridse dine overordnede karaktertræk og sjælstemaer op.

Du kan eventuelt følge med på:

facebook.com/terapeutiskastrologi hvis du vil have en forsmag på indholdet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-04-2021, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr211-913
Adresse Grønnegades Kaserne
Grønnegade 10
4700 Næstved
LokaleMusikstalden
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

26-04-2021 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.