Viden, udvikling og samvær
4690 HaslevVælg område
Vis underviser
Ewa Daniél
Ledige pladser

Kosmetik, make-up og allergi -er der en sammenhæng

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

"Kosmetik, make-up og allergi - er der en sammenhæng"


Har du eller nogen i din familie problemer med at finde hudpleje, I kan tåle? Har du oplevet kløe, når du har brugt make-up?
Er du bekymret over om dine produkter kan give dig allergi, være hormonforstyrrende, eller have andre uønskede effekter.
Virker deklarationen på din creme uoverskuelig.
Eller er der andre spørgsmål, der brænder sig på, når det kommer til hudpleje, make-up, rengøringsmidler, legetøj og alle andre produkter, der kommer tæt på huden?

Så kom til et 2 timers foredrag, hvor du bliver sat ind i hvorfor det er vigtigt at passe på huden som er vores største organ, og hvordan du og din familie kan forebygge hudallergi. Under foredraget gennemgår vi hvilke stoffer du skal undgå og hvordan du nemt kan aflæse om dine produkter indeholder allergifremkaldende stoffer,så du efterfølgene kan tjekke dine egen produkter derhjemme.


Ewa Daniél er uddannet toksikolog fra Roskilde Universitets Center og medstifter af AllergyCertified.
Hun har lavet risikovurderinger af kosmetiske produkter og makeup I mange år og har derfor et stort kendskab til ingredienser
og afholder jævnligt foredrag ved konferencer rundt om i Europa.

https://allergycertified.com/da/about-allergycertified/how-we-work/

AllergyCertified er en international certificeringsorganisation grundlagt i Danmark i 2015. Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet kan du være tryg ved at vores toksikolog har gennemgået hver eneste ingrediens i produktet nøje og foretaget en risikovurdering. Vi har stramme krav til de oplysninger, vi får fra producenterne.

Vi arbejder for at certificere produkter over hele verden, så du kan vælge hudvenligt, uanset om du bor i Sydney, København, Tokyo, New York, London, Paris, Havanna eller Helsinki.

Når du ser AllergyCertified-logoet på et produkt, kan du være sikker på, at der er mindst mulig risiko for allergi.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-04-2021, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr211-906
Adresse Grønnegades Kaserne
Grønnegade 10
4700 Næstved
LokaleMusikstalden
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

19-04-2021 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.