Viden, udvikling og samvær
4690 HaslevVælg område
Vis underviser

Underviser

Mannah Guldager
Ledige pladser

Hvem er jeg - og tror jeg på astrologi?

Ved spørgsmål ring til 21 13 01 02

Tror du på astrologi? Egentlig et helt overflødigt spørgsmål, når vi erfarer at stjernetegn og tolkninger passer på os. Tvillingen der ikke selv synes han passer i nogen kategori, kan udmatte et selskab med sine mange spørgsmål, og tyren der ikke kan forholde sig til abstraktionen af himmelrummet, holder gerne fast i sine jobs i årtier. Men hvad nu, når de klassiske stjernetegns beskrivelser ikke passer på en person? Løven der bestemt ikke har lyst til at blive set, og fisken der på ingen måde er spirituel?
På denne aften kan du møde astrolog Mannah Guldager. Her vil hun forklare hvordan dit månetegn er af høj betydning - og hvordan din "pluto-generation" også er det. Dit stjernetegn er ifølge denne forståelse netop det, du er her for at lære mere om. Du vil introduceres til hvordan astrologi kan anvendes terapeutisk. Hvis Mannah må bruge dit horoskop undervejs, bedes du skrive: din fødselsdag, år, tidspunkt og sted. Mannah vil ikke udlevere noget pinligt om dig, men ridse dine overordnede karaktertræk og sjælstemaer op.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-03-2021, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr6921111057
Adresse AOF Sydvest Sjælland
Garnisonen 38
4100 Ringsted
LokaleGeneralen,1.sal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Sydvest Sjælland

Kursusdage

17-03-2021 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.