Viden, udvikling og samvær
4690 HaslevVælg område
Vis underviser

Underviser

Per Pallesen
Venteliste

Brunch og foredrag - Per Pallesen

Ved spørgsmål ring til 43 69 10 75

Brunch med foredrag.
Han er landskendt som den opblæste tjener Boldt fra Matador eller som Mathiesen med blotterkittel og hinkestensbriller og udødelige ydtryk som "osse li' på en studs" og "what do you have in your tæjsk today". Ligeså kendt er han som den ene halvdel af én af de største succes´er i dansk underholdning Pallesen & Pilmark for slet ikke at tale om Hjørring Revyen, Dansk Naturgas og Nørrebro Teater. Navnet er Per Pallesen.

Med over 200 teaterstykker, 75 instruktioner, 70 revyer og 1600 optrædener på tv og i radioen er det svært på kort spalteplads at opsummere, hvad Per Pallesen gennem sin imponerende karriere har oplevet. Per Pallesen vil ærligt fortælle om et langt liv i dansk underholdning, hvor han altid har kunne vælge fra øverste hylde, og altid valgt arbejdet til – også på bekostning af familien.

Foredraget byder på masser af fortællinger fra et eventyrligt sceneliv og anekdoter om elskede (og ikke-elskede) skuespiller-kolleger. Der har været flest lyse stunder i Per Pallesens liv, men et langt liv har naturligvis også budt på svære perioder – også det fortæller Pallesen ærligt om.
Prisen er inkl. Dantes Restaurants brunch med kaffe, te og juice.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-09-2021, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr7821111052
Adresse Dantes Restaurant
Solrød Center 8
2680 Solrød Strand
Lokale
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Greve og AOF Solrød

Kursusdage

12-09-2021 Søndag 11:00  -  11:45

Faktaoplysning

Bemærk Brunch starter kl. 11.00 og foredrag fra kl. 12.00.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.