Viden, udvikling og samvær
4690 HaslevVælg område
Vis underviser

Underviser

Jens Werner
Ledige pladser

Brunch og foredrag - Jens Werner

Ved spørgsmål ring til 43 69 10 75

Brunch med foredrag.
Danmarks mest vindende danser, Jens Werner, tager i dette foredrag sine tilhørere med på en rejse af fortællinger, anekdoter og komplet ærlige og gribende beretninger om sit liv, dansen og den benhårde vej til at opnå det største inden for sit felt - at blive verdens bedste danser.

Jens Werner var kun 5 år, da han først begyndte at danse, og siden har han trænet sig imponerende op gennem rækkerne. Efter et ophold i blandt andet England og Italien er det endt med Danmarks-, Nordens, Europa- og Verdensmesterskabet. Dermed er Jens Werner også den mest vindende danser i Danmark.
?
Jens Werners mange kvaliteter både i forhold til at danse men også at forklare dansens grundprincipper har skaffet ham en plads ved dommerbordet på Danmarks mest sete underholdningsprogram Vild Med Dans.
Jens Werner garanterer højt humør, gode grin og plads til efterfølgende eftertænksomhed. Kom i godt selskab med Jens Werner!
Prisen er inkl. Dantes Restaurants brunch med kaffe, te og juice.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-10-2021, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr7821211052
Adresse Dantes Restaurant
Solrød Center 8
2680 Solrød Strand
Lokale
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Greve og AOF Solrød

Kursusdage

10-10-2021 Søndag 11:00  -  13:30

Faktaoplysning

Bemærk Brunch starter kl. 11.00 og foredrag fra kl. 12.00.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.