Viden, udvikling og samvær
4690 HaslevVælg område
Vis underviser

Underviser

Mads Ingvordsen
Ledige pladser

You Tube

Ved spørgsmål ring til 29626926

Du kan nemt integrere en hvilken som helst video fra YouTube på din egen hjemmeside. Selvom videoen ligger på YouTube, kan du nemt vise og afspille den fra din egen hjemmeside.
Ligger du dine videoer på YouTube, får du bedre mulighed for at sprede dit budskab, da YouTube kan integreres og deles nemt på mange tjenester på nettet. Hvis dine brugere ser din video, kan de f.eks. nemt dele den med andre på Facebook, Twitter eller deres egen hjemmeside. Ja alt er muligt og det er der et enormt potentiale i.
På YouTube kan du lave en god beskrivelse af hvad din video handler om.
Du kan lave din egen kanal på YouTube, som folk kan tilmelde sig til. Det vil sige at du har din egen profil på YouTube som du uploader dine videoer til. Dine brugere kan så tilmelde sig din kanal og modtage en besked hver gang du uploader en ny video.
Kvaliteten behøver ikke være dårlig selv om det er gratis. Som du sikkert har lagt mærke til kan mange videoer ses i HD kvalitet. Det kan dine også hvis du gør det rigtigt.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-04-2018, kl. 17:30

Ugedag Onsdag
Holdnr17423
Adresse Sofiendalskolen
Sofiendalsvej 42 A
4690 Haslev
LokaleOrange 7
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Østsjælland

Kursusdage

04-04-2018 Onsdag 17:30  -  21:30

Faktaoplysning

Niveau Begyndere

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.