Viden, udvikling og samvær
4690 HaslevVælg område
Vis underviser

Underviser

Se I Programtekst
Ledige pladser

Ungarn - et diktatur i EU - set indefra"

Ved spørgsmål ring til 56 31 69 12

Ungarn har med Orbán Viktor i spidsen siden 2010
udviklet sig til et de-facto diktatur.

Orbán Viktor har på 6,5 år skabt et regime, som er svært at stemme ud på demokratisk vis. EU har hænderne fulde med større problemer og har indtil videre ikke gjort andet end at advare Orbán, men inden de for alvor skruer bissen på, er han ligeglad.
Landet er et de-facto diktatur. Derfor ulmer uroen, og Orbán Viktor gør hvad han kan for at undertrykke den. Men EU kan få et stort problem, hvis Orbán slipper afsted med at gøre Ungarn til et fuldbyrdet diktatur. Så kan andre stærke ledere i EU blive fristet til at gøre det samme, med demokratisk mandat. Polen er godt på vej, og så vil EU få et endnu større problem end flygtningene.

Niels Otto Pedersen er bor i Ungarn på 15. år sammen med sin ungarske familie og følger den politiske udvikling i landet nøje og er, som nok alle vestlige udlændinge her, temmeligt overrasket over det som foregår.
I foredraget gennemgår Niels Otto Pedersen den historiske baggrund for det Ungarn vi kender i dag, herunder Orbán Viktors vej til magten, ridser et fremtidsscenarie op og ser på hvilken betydning det kan få for EU.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-02-2018, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr17504
Adresse Haslev Folkebibliotek
Rådhusstien
4690 Haslev
LokaleMødesal
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Østsjælland

Kursusdage

22-02-2018 Torsdag 19:00  -  21:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.