Viden, udvikling og samvær
4690 HaslevVælg område
Vis underviser

Underviser

Se I Programtekst
Ledige pladser

Indien undervejs som supermagt.

Ved spørgsmål ring til 56 31 69 12

Indien er kontrasternes holdeplads. Modsætninger
mødes i en uendeligt forskelligartet natur og befolkning, som taler op mod 100 forskellige sprog og dialekter og tilbeder tusindvis af guder fra Vishnu og Shiva, til
Buddha, Allah, Gud og hellige køer.


Få steder i verden udvikler sig i samme hastige tempo som Indien hvor premierminister Narendra Modi arbejder målrettet på at gøre Indien til verdens tredjestørste økonomi i 2040.

Befolkningstallet på 1,3 milliarder vokser eksplosivt, og økonomien følger trop. Indien er en af verdens førende producenter af moderne teknologi og fødevarer, og væksten foregår fortrinsvis i byerne, hvor forskellen på landets top og bund ses tydeligst.

Side om side lever stenrige forretningsfolk i gigantiske paladser som taget ud af Tusind og En Nats Eventyr og håbløst fattige daglejere under vejrbidte presenninger i overbefolkede slumkvarterer.

Foredraget tager pulsen på dagens Indien, hvor den fulde fart frem ikke kun bringer vækst og muligheder men også enorme udfordringer for mennesker og miljø.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-11-2017, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr17502
Adresse Haslev Folkebibliotek
Rådhusstien
4690 Haslev
LokaleMødesal
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Østsjælland

Kursusdage

28-11-2017 Tirsdag 19:00  -  21:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.